“Könyvtártúra” a tudásközpontban

 

 

 

 

Kedves Gyerekek és Szülők!

Ismerjük meg együtt Pécs csodálatos könyvtárát, a Dél-dunántúli Regionális Könyvtárat és Tudásközpontot és a Csorba Győző Könyvtárat!

Apagyi Mária Weiner Leó és Apáczai Csere János-díjas zongora – művésztanár előadása után  (2018. január 27-én 10 órára) is maradjatok velünk!

 Az előadás után megismerkedhetünk a könyvtárlátogatás előnyeivel. Az internet könnyen és gyorsan hozzáférhető információi mellett fontos, hogy a könyvtárban zavartalan körülmények között, elmélyülten foglalkozhatunk a minket érdeklő témával, legyen szó akár szakmai tudásról, hobbiról vagy művészetekről. A „könyvtártúra” várhatóan 11:30-tól 12:00-ig tart. 

 Az impozáns épület hét szintjén a PTE Egyetemi Könyvtár Központi Könyvtára, a Csorba Győző Könyvtár – különös tekintettel annak zenei részlege – a Benedek Ferenc Jogi- és Közgazdasági Szakkönyvtár kapott helyet. Az épületbe költöző könyvtárak harmonizálták dokumentum-állományukat és könyvtári szolgáltatásaikat. Az úgynevezett „szolgáltatásintegráció” keretében közösen működtetik a látogatók számára leginkább fontos tevékenységeket.

 A Pécsi Martyn Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola tanárai

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.